Welkom

Schoonheidssalon ArtiBelle is een professionele praktijk gevestigd in Heerlen waar vrouwen, mannen en jongeren terecht kunnen voor huidverbetering en definitief ontharen.


DEFINITIEF ONTHAREN

Zou het niet fijn zijn om af te zijn van de vaak langzame, lastige en pijnlijke manier van ontharen van benen, oksels, gezicht en bikinilijn?

Na de hoogwaardige MedCos IPL High Energy behandelingen bij Artibelle behoren scheren, harsen, waxen, epileren en ontharing crèmes definitief tot het verleden! Met deze pijnloze en veilige behandelmethode verlossen wij u van uw ongewenste haargroei op uw lichaam en gelaat. Wij werken met het nieuwste en beste systeem, omdat resultaat en veiligheid bij ons voorop staan!

HUIDVERBETERING
Voor het aanpakken van een grove huidstructuur, acne littekens, pigmentvlekken, een verouderde, verslapte of slecht doorbloede huid kunt u nu behandeld worden met de Medcos MicroSkinPolis (MSP). Met de MSP wordt op een prettige wijze een zeer goed resultaat bereikt. Deze revolutionaire behandeling realiseert op een natuurlijke manier een duurzame huidverjonging.

Alle behandelingen zijn op afspraak. Uw wens als klant staat op de eerste plaats. Neem gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek

 

Klik hier voor onze LAATSTE AANBIEDINGEN

Banner
ArtiBelle is aangesloten bij ANBOS.