Definitief Ontharen

Behoort u ook tot de 80% vrouwen die last heeft van ongewenste haargroei? Heeft u genoeg van het oneindige scheren en harsen en epileren? Wilt u altijd een haarloze en gladde huid zonder dat u hier moeite voor hoeft te blijven doen? Dan is definitief ontharen dé oplossing voor u! Over het algemeen wordt circa 90% of zelfs meer van de ongewenste haargroei verwijderd. Met als resultaat :


  • NOOIT MEER SCHEREN, HARSEN OF EPILEREN;
  • GEEN ZICHTBARE HAARZAKJES;
  • GEEN GEÏRRITEERDE RODE HUID/ PUNTJES;
  • GEEN INGEGROEIDE HAARTJES
  • EEN FIJNE GLADDE HUID;


Sinds 2005 hebben wij vele mensen op succesvolle wijze van ongewenste haargroei afgeholpen. Deze ervaring stelt ons in staat om u een goed beeld te geven van wat u kunt verwachten van de behandeling en het resultaat.. Bij ArtiBelle bent u in goede handen.


WAT IS DEFINITIEF ONTHAREN?

Bij definitief ontharen worden haarwortels vernietigd door middel van lichtflitsen (IPL, geen laser). De lichtflits komt via het pigment in de haarwortel en wordt omgezet in warmte. De haarwortel wordt door de warmte vernietigd en op die plaats zal het haar nooit meer terugkomen.

Haren groeien niet constant; zij groeien in een cyclus. Alleen haren in de groeifase kunnen vernietigd worden. Dit, omdat de haar enkel tijdens de groeifase in direct contact staat met de haarwortel. Eén tot twee maanden later komen de "slapende haren" in de groeifase en wordt de behandeling herhaald. Voor een volledige ontharing zijn gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig.

PRIJSLIJST DEFINITIEF ONTHAREN
Onderstaande prijzen zijn per behandeling. Een volledige kuur bestaat uit 6 tot 10 behandelingen. Voor een definitieve prijsopgave kunt u een vrijblijvende afspraak maken:


BOVENLIP
KIN
BOVENLIP + KIN
WANGEN (VOLLEDIGE ZIJKANT)
HALS
BIKINILIJN
BIKINILIJN - VOLLEDIG
ONDERBENEN INCLUSIEF KNIE
BOVENBENEN
BENEN VOLLEDIG
OKSELS
RUG TOT TAILLE
SCHOUDERS
NEK
BORST MAN


Natuurlijk zijn andere zones bespreekbaar en de prijs nader te bepalen. Indien u meerdere zones gelijktijdig laat behandelen geldt een lagere prijs. Dit wordt besproken tijdens de gratis intake. ArtiBelle biedt een gratis controle behandeling 12 maanden na het afsluiten van de kuur.


Bij afname van een IPL pakket 

van 6 behandelingen of meer krijgt u 

15% korting 

op bovenstaande prijzen. 

€29,00
€39,00
€59,00
€59,00
€59,00
€79,00
€99,00
€159,00
€219,00
€299,00
€59,00
€189,00
€119,00
    €59,00
    €119,00